Platform Social Business

Nieuwe commercial van Airbnb: Book a home, get a unique view of the world

Posted In Deeleconomie, PSB, Social Media & Marketing - Door Antal de Waij op dinsdag, mei 13th, 2014 With No Comments »
Share Button

Airbnb verovert snel de hele reis- en hotelwereld en ze maken ook nog een fantastische inspirerende commercials. Daar kan menig reisorganisatie nog wat van  leren. De claim van Airbnb in deze TV spot is “Book a home, get a unique view of the world”. Oordeel zelf:

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.