Platform Social Business

Nieuwe haal- en brengservice voor kinderen: Shuddle

Posted In Consumer 2 Consumer & P2P, Platforms & Software & Data, PSB - Door Antal de Waij op woensdag, november 12th, 2014 With No Comments »
Share Button

Uber-for-kidsNick Allen, ook betrokken bij de carpool-app Sidecar, bedacht een oplossing voor drukke ouders: een haal en brengservice speciaal voor kinderen. Een soort Uber voor kinderen, dus.

Met Shuddle bestel je een ritje voor je kind; naar school, sportvereniging of muziekles. De Shuddle-bestuurders worden onderworpen aan een strenge selectieprocedure. Shuddle heeft nu ca. 100 chauffeurs en is alleen beschikbaar in de omgeving van San Francisco.

 

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Plaats een reactie

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>