Platform Social Business

Nu te boeken bij Airbnb: gratis overnachting in een KLM-vliegtuig

Posted In PSB, Social Media & Marketing - Door Antal de Waij op donderdag, november 13th, 2014 With No Comments »
Share Button

Schermafbeelding 2014-11-13 om 13.43.10

Nu of nooit: in het laatste weekend van november (26 t/m 28) kun je een overnachting boeken in een KLM-vliegtuig, die geparkeerd staat op luchthaven Schiphol. Er zijn tijdelijk twee tweepersoonskamers gemaakt in een oud verkeersvliegtuig.

De boeking verloopt via Airbnb. Overnachting is gratis, het hangt van je motivering af of je mag komen slapen. Er gelden wat huisregels, zoals “no smoking when the no-smoking sign is on” en het is verboden om te vliegen tijdens je overnachting. 😉

Bron

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Plaats een reactie

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>