Platform Social Business

Platform Social Business gaat over ondernemen met het sociale web

Geschreven door Redactie Op woensdag, april 23rd, 2014 With No Comments »
Share Button

Platform Social Business gaat over ondernemen samen met het sociale web. Daarnaast hebben oog voor de sociale kant die dit nieuwe ondernemen met zich meebrengt. Dagelijks berichten we over de belangrijkste ontwikkelingen. Als gevolg van de opmars van laagdrempelige beschikbare technologieën is elk mens of organisatie in staat nieuwe initiatieven te ontwikkelen die de bestaande structuren in de wereld op zijn kop zetten. Innovatieve initiatieven zijn van harte welkom om hier te publiceren. Nieuwe disruptieve business modellen ontwikkelingen zich tot volwaardige nieuwe branches en bedrijven die de traditionele manieren van winkelen, denken, doneren, informatie-uitwisseling, werken, en financiering op zijn kop zetten.

Denk hierbij aan: Crowdsourcing en Crowdfunding, de deeleconomie, Social Media, Monitoring, Contentmarketing, Inbound Marketing en leadgeneratie, Communitymanagement, Webcare, SocialCRM, Social & Mobile Commerce, Online reputatiemanagement, Consumer-to-consumer, Peer2Peer, Co-creatie, Interne & Collaborative Communities.

Social business voor álle organistievormen

Social business is niet alleen voor bedrijven maar ook voor overheden, zorg- en non-profit instellingen. Daarom berichten we hierover op verschillende manieren.

Wie zit er achter Platform Social Business?

Platform Social Business is een initiatief van Engagement Media BV, Wij helpen bedrijven, instellingen en overheden ondernemen met het sociale web.