Platform Social Business

Persoonlijke zelfverdediging en beveiliging

Posted In Internet of Things & Wearables, PSB - Door Antal de Waij op zaterdag, november 8th, 2014 With No Comments »
Share Button

the defenderThe Defender is een product waarmee je je persoonlijke veiligheid beschermd. Het slimme apparaatje lijkt op een kleine wapenstok met een camera erin maar heeft een aantal handige beveiligingsfuncties geïntegreerd. Het ontwerp is mooi en functioneel te noemen. The Defender combineert:

1) Zelfverdediging tool

2) een mobiele alarmdienst

3) 24/7 monitoring

Het product is gecrowdfund via Indigogo en haalde ruim twee keer het gevraagde bedrag van honderdduizend op.

Met een geïntegreerde camera is het mogelijk direct een foto van een aanvaller door te sturen naar de autoriteiten en/of meldkamer. De GPS functie lokaliseert je positie en met een knopje activeer je een speaker die de directe omgeving alarmeert terwijl je een aanvaller met pepperspray fysiek bewerkt. Handig dus voor je persoonlijke beveiliging.

 

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Plaats een reactie

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>