Platform Social Business

[Platform] foodsharing.nl wil helpen voedsel beter te verdelen

Share Button
Foodsharing.nl is een website die je vraagt mee te helpen voedsel beter te verdelen. Hun motto: begin bij jezelf en deel wat je over hebt.
Hoeveel eten gooi jij eigenlijk weg? Zonde van het eten, het milieu en je geld. Een groot deel van de berg huishoudafval bestaat uit eten dat eigenlijk nog best gebruikt had kunnen worden.
Heb je meer eten over dan dat je op krijgt voordat het niet meer houdbaar is? Plaats een berichtje en wissel uit wat je over hebt. Of spreek af en creeer een onverwacht culinair hoogstandje. Goed voor portemonnee en planeet, en je krijgt wellicht wat gezellige etentjes op de koop toe. Foodsharing is een initiatief van Eva van Dijk

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.