Platform Social Business

Platform: Mobypark huur je parkeerplaats

Posted In Deeleconomie, PSB - Door Antal de Waij op vrijdag, mei 30th, 2014 With No Comments »
Share Button

MobyparkBinnen het mobiliteitsdomein is in Nederland is een nieuwe, van oorsprong Franse, marktplaats voor parkeerplaatsen gearriveerd. De website stelt aanbieders van parkeerplaatsen zoals hotels, bedrijven of particulieren in staat een parkeerplaats in drukbezette gebieden aan te bieden. Voorlopig worden vooral parkeerplaatsen in Parijs en Amsterdam aangeboden maar website is geschikt voor heel Nederland. Het is vooral een marktplaats en maakt voor zover we kunnen zien geen ‘gebruik’  van de publieke ruimte. We schreven al eerder over MonkeyParking in San Francisco die dat wel doet. waarbij mensen betaald worden om weg te gaan van een (publieke) parkeerplaats.

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Plaats een reactie

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>