Platform Social Business

[Platform] zorgvoorelkaar.com brengt vraag en aanbod voor vrijwilligers in de zorg

Posted In PSB, Social Enterprise & Collaboration - Door Antal de Waij op maandag, mei 19th, 2014 With No Comments »
Share Button

Vrijwilligers werk doen, dat willen we allemaal wel, maar…. het mag natuurlijk niet teveel tijd kosten. Platform zorgvoorelkaar.com neemt het initiatief om de kloof te overbruggen tussen hulpbehoevenden en mensen die vrijwilliger willen zijn. Om gebruik te maken meldt je je eerst aan. Dat aanmelden is vrijblijvend en gratis. Deze aanmelding is bedoeld omde veiligheid en betrouwbaarheid te bevorderen. Na aanmelding is het mogelijk om op 2 manieren hulp te vinden.

1. Je kunt een hulpvraag plaatsen. Zorgvoorelkaar.com zorgt dan dat de juiste vrijwilliger in jouw buurt automatisch op de hoogte worden gesteld en kunnen bij interesse reageren.

2. Niet vragen, maar reageren. Veel organisaties en vrijwilligers in jouw buurt bieden al hulp aan maar hebben nog geen vraag gekregen. Je kunt direct contact met ze opnemen.

Social business:

Het platform biedt een goede laagdrempelige functionaliteit. Is gratis maar communiceert al wel dat een betaalde vorm in de toekomst mogelijk kan zijn. Het platform is opgericht door Mathijs Huis in ’t Veld.

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Plaats een reactie

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>