Platform Social Business

Prisma van de Nederlandse deeleconomie

Posted In Deeleconomie, PSB - Door Antal de Waij op woensdag, augustus 27th, 2014 With No Comments »
Share Button

De social business consultants van Engagement Media hebben in samenwerking met Platform Social Business de deeleconomie in kaart gebracht. We zijn er trots op dit nu met onze lezers te delen! En zoals gebruikelijk in de deeleconomie juichen we het toe als je deze infographic deelt!

De uitgeschreven namenlijst vind je hier. Reacties, aanvullingen of verbeteringen? Graag!

Engagement Media Prisma Deeleconomie v01

 

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Plaats een reactie

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>