Platform Social Business

Rallyme.com – crowdfundingsplatform voor topsporters

Posted In Crowdfunding &-sourcing, PSB - Door Antal de Waij op maandag, december 22nd, 2014 With No Comments »
Share Button

Schermafbeelding 2014-12-21 om 14.47.00Rallyme stelt sporters in staat hun ambities via crowdfunding te verwezenlijken. Het platform biedt de reguliere faciliteiten. Het streefbedrag wordt door de topsporter of het team gemotiveerd en kent een looptijd om tot de doelstelling te komen. Sporters kunnen via een tutorial leren hoe zij met de meeste kans van slagen hun project kunnen aanbieden op het Rallyme.

Het Amerikaanse platform wordt gesteund door een groot aantal sportbonden, maar ook Adidas is als partner betrokken.

Ook in Nederland kent deze vorm van crowdfunding navolging gekregen. Topsport Leiden heeft haar eigen platform opgericht om topsporters de mogelijkheid te bieden hun ambities waar te maken.

Bron

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Tags:

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Plaats een reactie

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>