Platform Social Business

Rubenshuis implementeert iBeacon

Posted In Internet of Things & Wearables, Platforms & Software & Data, PSB - Door Antal de Waij op donderdag, januari 22nd, 2015 With No Comments »
Share Button
De liefdestuin van Peter Paul Rubens

De liefdestuin van Peter Paul Rubens

Het Antwerpse museum het Rubenshuis heeft iBeacon technologie gebruikt om bezoekers zichzelf te laten rondleiden langs diverse tentoonstellingen. Rubens is een tijdgenoot van Rembrandt. De rijke collectie van het Rubenshuis wordt deze winter aangevuld met enkele opmerkelijke langdurige bruiklenen uit particuliere collecties: twee werken van Peter Paul Rubens zelf, en twee van Gerard Seghers. Met gebruikmaking van de App van het Rubenshuis kunnen bezoekers navigeren door het museum en meer informatie tot zich nemen over de diverse prachtige schilderijen. Deze video laat meer zien.

 

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Plaats een reactie

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>