Platform Social Business

Samenvatting #tegenlicht avond over de Deeleconomie

Posted In Deeleconomie, PSB - Door Antal de Waij op donderdag, december 4th, 2014 With No Comments »
Share Button

Tegenlicht MeetupOp 3 november 2014 kwam voor- en tegenstanders van de deeleconomie bijeen in Pakhuis de Zwijger. Onze redactie volgde de discussie via de sociale media. Hieronder zie je een verslag dat onze redactie bijhield via Storify.

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Plaats een reactie

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>