Platform Social Business

Sportbeha van Victoria’s Secret te koppelen aan hartslagmeter

Posted In Internet of Things & Wearables, PSB - Door Antal de Waij op vrijdag, november 28th, 2014 With No Comments »
Share Button

smartsecretVictoria’s Secret staat niet bekend om sportswear, maar met deze beha probeert dit merk een inhaalslag te maken. Het model ‘Incredible‘ is voorzien van sensoren die in de beha zijn verwerkt. In de VS zal dit product verkrijgbaar zijn voor US $ 75. Een woordvoerder verklaarde dat deze beha het dragen van een aparte borstband overbodig zal maken, maar er zal toch een hartslagmeter aan de beha moeten worden gekoppeld. Het is ook nog maar de vraag hoe de verweven technologie zich staande zal houden in de wasmachine. A small step for women….

Bron

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Plaats een reactie

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>