Platform Social Business

Startupnieuws: HELP

Posted In Platforms & Software & Data, PSB - Door Antal de Waij op donderdag, juli 30th, 2015 With No Comments »
Share Button

Secretary shutterstock_284334761HELP is een mobiele app die als doel heeft on-demand secretariële ondersteuning te bieden. Via HELP dient daarbij als persoonlijke concierge dienst. Voor alles. Je kunt inkopen, reizen boeken, afspraken plannen en dat alles via de mobiele app. Je kunt je nu inschrijven voor de Beta versie via help.mobi

————————————————————————————————————————————–

Heb jij ook een startup? Ben je werkzaam bij een startup en wil je jouw initiatief bekend maken bij de hele community van platform social business? In de rubriek Startupnieuws besteden we dagelijks aandacht aan een innovatief, leuk en inspirerend initiatief. Stuur  een email met jouw introductietekst naar emredactie@gmail.com en mischien wordt jij ook wel geplaatst.

————————————————————————————————————————————–

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Plaats een reactie

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>