Platform Social Business

Symposium domotica & E-health op 19 november

Posted In Internet of Things & Wearables, PSB, Quantified Self & E-health - Door Antal de Waij op dinsdag, november 11th, 2014 With No Comments »
Share Button

91c4ec142e13c2a37d27f55f16fba744Op 19 november a.s. (van 12 tot 21.00 uur) vindt er in het Evoluon in Eindhoven een symposium plaats over domotica en ontwikkelingen in E-health. Deze onderwerpen worden behandeld met als toepassingsgebied de gezondheidszorg. Behalve een plenair sprekersgedeelte, zullen ook workshops en een beursvloer onderdeel uitmaken van dit symposium.

Inschrijving is gratis, maar let op, deze sluit op vrijdag a.s.

Bron

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Plaats een reactie

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>