Platform Social Business

Taxicentrale Amsterdam geeft Über antwoord met eCab

Posted In Platforms & Software & Data, PSB, Social Media & Marketing - Door Antal de Waij op donderdag, november 6th, 2014 With No Comments »
Share Button

TCA appTaxicentrale Amsterdam (TCA) lanceerde op 4 november een nieuwe app eCab. eCab is een samenwerking tussen de marktleidende taxicentrales in Europa. De app is op dit moment al live in Parijs en Brussel, Amsterdam volgt dus vandaag en de komende maanden zullen er nog zeker 25 steden volgen. Hiermee richt  TCA zich met eCab voornamelijk op de frequente, zakelijke en internationale taxigebruiker. Zeg maar…. de Über taxigebruiker. TCA is niet van plan een dienst vergelijkbaar met UberPop aan te bieden, zegt een woordvoerster aan de Volkskrant.

De app is hier te downloaden in  Google Play

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Tags: , ,

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Plaats een reactie

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>