Platform Social Business

UBER arriveert in Den Haag

Posted In Deeleconomie, Platforms & Software & Data, PSB - Door Antal de Waij op woensdag, mei 28th, 2014 With No Comments »
Share Button

Den_Haag_BinnenhofDen Haag, Uber arriveert nu! Vanaf vandaag (28 mei 2014)  kan  Uber ook bestellen in Den Haag. Uber is van plan ook in deze taximarkt vervoer beter, makkelijker en goedkoper maken.  Gestart wordt met UberBLACK – nette sedans met de beste chauffeurs en een tarief dat 10% lager ligt dan dat van een reguliere taxi. Deze week kun je UberBLACK  gratis gebruiken in Den Haag! Overal waar Uber komt tref je weerstand van de bestaande taxibedrijven aan. We zijn benieuwd hoe snel de Haagse taxichaufeurs op het Malieveld staan. Eerder deed Eurocommissaris Neelie Kroes al uitspraken dat deze weerstand feitelijk de innovatie voor consumenten in de weg staat. Heb je er een mening over? Laat het ons gerust hieronder weten!

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Tags:

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Plaats een reactie

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>