Platform Social Business

Uber breidt uit met UberEATS maaltijdbezorging

Posted In Deeleconomie, Platforms & Software & Data, PSB - Door Antal de Waij op vrijdag, februari 20th, 2015 With No Comments »
Share Button

UberEATS_02Uber ontwikkelt zich steeds meer tot een van-alles-haal-en-breng-service.  In Barcelona waar de taxi-app onlangs is verboden brengt Uber nu UberEATS maaltijdbezorging.

Varianten die we zien zijn oa;

  • UberRUSH – on demand producten afleveren via fietskoeriers in New York
  • UberFRESH – elke dag een bijzondere lunch die je kunt laten bezorgen in Los Angeles
  • UberESSENTIALS (voorheen Cornerstone – on demand boodschappendienst Los Angeles
  • UberCARGO – het afleveren van goederen in Hong Kong

Het gaat Uber erom haar technologie in te zetten om mensen met elkaar te verbinden die iets willen vervoeren van de ene plek naar de anderen.

Barcelona is de eerste plaats buiten de Verenigde Staten waar het UberFRESH concept wordt uitgerold. Ze doen dat samen met Plateselector, zeg maar een Catalaanse locale restaurantgids.

Een maaltijd van rond de €10,00 wordt voor €2.50 afleveringskosten geleverd. De service is bereikbaar via het EATS icoontje in de Uber APP (beschikbaar in Barcelona).

 

 

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Plaats een reactie

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>