Platform Social Business

Uber stapt in verhuizingen met UberCARGO

Posted In Deeleconomie, Platforms & Software & Data, PSB, Smart Cities - Door Antal de Waij op maandag, januari 12th, 2015 With No Comments »
Share Button

ubercargo Met de service van UberCARGO transporteer je jouw spulletjes als een VIP. Dat belooft taxi-marktplaats Uber wanneer je gebruik maakt van UberCargo om je transportbehoefte voor spullen te vervullen. Of je nu een fiets, een matras of een grote hond wilt vervoeren, UberCargo regelt het. Uber belooft tegelijkertijd on-demand en gemakkelijk afrekenen, zoals we dat van ze gewend zijn.

Je kunt op twee manieren gebruik maken van de dienst:

  1. Je kunt spullen laten transporteren
  2. Je kunt ook zelf meerijden

Het tarief dat je betaalt is overzichtelijk gebaseerd op tijd en afstand. Uber stelt dat de rit start vanaf het moment dat een chauffeur jou ontmoet om spullen in te laden en eindigt wanneer het uitladen klaar is.

HongKong

Uber releaset de UberCARGO dienst in HongKong slechts zeven maanden nadat ze in HongKong is gestart. Wellicht is dit een antwoord op Gogovan, een Aziatische start-up die vorig jaar 6,5 miljoen dollar ophaalde met het idee de Uber van vracht te worden. We schreven hierover al eerder.

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Plaats een reactie

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>