Platform Social Business

UMC’s lopen voorop met e-health volgens studie

Posted In PSB, Social Customer Service & CRM - Door Antal de Waij op dinsdag, juli 1st, 2014 With No Comments »
Share Button

Achterstand omgezet in voorsprong binnen enkele jaren

download

Nederlandse Academische ziekenhuizen zijn fors gegroeid op het gebied van online interactieve diensten zoals e-health. Onder interactie wordt verstaan ‘de mate waarin de ziekenhuizen aan patiënten de mogelijkheid bieden voor online contact met het ziekenhuis en de artsen (bijvoorbeeld het maken van een online afspraak)’. 

Liepen UMC’s twee jaar geleden nog achter op e-health gebied, nu lopen ze voorop binnen de ziekenhuiswereld. Dat blijkt uit onderzoek van Trendition in samenwerking met Nictiz en Radboud UMC. De onderzoekers vergeleken de websites van 93 ziekenhuizen.

Bronovo heeft de meest interactieve website van Nederland. 

Ruim twee jaar geleden concludeerde KMPG in het Rapport Verkenning eHealth nog dat universitaire ziekenhuizen het minst ver waren met eHealth.

Bron

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Plaats een reactie

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>