Platform Social Business

Verwachte omzet Uber per eind 2015: 10 miljard US$

Posted In Deeleconomie, PSB, Social Enterprise & Collaboration - Door Antal de Waij op maandag, november 17th, 2014 With No Comments »
Share Button

uberlogo_large_verge_medium_landscapeAls het eind van 2015 in zicht komt zal Uber 10 miljard US$ hebben omgezet. Aangezien Uber van elke rit 20% commissie ontvangt, betekent dat 2 miljard US$ eigen omzet. Daar moeten alle kosten en belastingen nog vanaf, maar toch. Ter vergelijking, Facebook verwacht dit jaar de 10 miljard aan te tikken.

Bron

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Tags: ,

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Plaats een reactie

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>