Platform Social Business

[VIDEO] Jeremiah Owyang over de collaborative economy

Posted In Deeleconomie, PSB - Door Antal de Waij op vrijdag, februari 13th, 2015 With No Comments »
Share Button

De video is een half jaartje oud maar nog steeds actueel. Jeremiah Owyang geld als een van de opinieleiders op het gebied van de deeleconomie in de Verenigde Staten. Hij leidt het consultancy bedrijf crowdcompanies.com. Owyang wordt hier geïnterviewd door journalist David Thorpe die gespecialiseerd is in duurzaamheid.

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Plaats een reactie

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>