Platform Social Business

Waarom patiënten geen referenties schrijven

Posted In PSB, Social Commerce, Social Media & Marketing - Door Antal de Waij op dinsdag, mei 6th, 2014 With No Comments »
Share Button

Veel patiënten die goed geholpen worden door een arts zijn niet geneigd hun tevredenheid te publiceren door middel van ratings, reviews of recommendations. Dit gebeurd nog erg weinig, simpelweg omdat ziekenhuizen en artsen hierom nog niet vragen. Daar liggen dus nog heel veel kansen. In bijgaand artikel een aantal tips.

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Tags:

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.