Platform Social Business

WhatsApp heeft 700 miljoen actieve gebruikers

Posted In Platforms & Software & Data, PSB - Door Antal de Waij op woensdag, januari 7th, 2015 With No Comments »
Share Button

WhatsApp, de berichtenservice waarvan Facebook eigenaar is, ontwikkelt zich razendsnel. Vandaag heeft WhatsApp ruim 700 miljoen actieve gebruikers. Jan Koum, CEO en mede-oprichter van WhatsApp maakte vandaag bekend via zijn Facebookpagina. In augustus waren dit nog 600 miljoen actieve gebruikers.

De 700 miljoen gebruikers sturen dagelijks 30 miljard berichten.

Koum belooft in 2015 hard te blijven werken aan een nog betere Whatsapp service.

 

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Tags:

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Plaats een reactie

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>