De beste alleskunner!

De beste alleskunner!

13 september 2021 0 Door Redactie

De Mercedes-Benz Sprinter wat een auto. Is het een auto of een busje? Uiteraard kan men de Sprinter altijd rijden als een gewone auto maar dat zou zonde zijn. Dit voertuig kan zoveel meer. Er past buitengewoon veel in met een laadruimte die zelfs binnen de sprinter lijnen groter of kleiner gekozen kan worden. Velen vinden het de ultieme transporter. Vaak gebruikt door bouwvakkers of juist moeders met vele kinderen. Een alleskunner staat er, maar is dat ook zo? Vraag het een Schiphol taxi chauffeur die zullen vriendelijke, ja knikken. Wellicht dat op onderdelen men moet oppassen want bijvoorbeeld remblokken mercedes sprinter zijn bijzonder noodzakelijk om in goede orde te zijn ten alle tijden om de uitstekende rijervaring garanderen. 

remblokken mercedes sprinter

De Duitse top transporter

De Sprinter van Mercedes-Benz is al jaren in begrip bij de vervoerders in Europa. Een auto die is ontstaan door de een samenwerking tussen Mercedes-Benz en Volkswagen. Bij Volkswagen resulteerde dit in een andere auto namelijk de Volkswagen Crafter. Beide zijn zeer geliefd en veel verkocht. Toch kan men er niet omheen om de Sprinter als de ware kampioen te zien. De vervoer alleskunner is niet alleen ruim of praktisch maar ook nog eens bijzonder mooi te zien. Een auto met meer dan alleen maar dus functionaliteit maar ook een uitstekende motor. De Sprinter is er als diesel maar ook als benzine motor te verkrijgen, iets wat uiteraard steeds belangrijker is voor de co2 uitstoot en kosten. 

Een Sprinter voor altijd

De Sprinter is een auto die al sinds 1995 te bewonderen is op de europese wegen. Uiteraard heeft dit model van Mercedes-Benz wel nog een paar keer een facelift gehad. In het jaar 2000 krijg de Sprinter haar eerste en in 2006 kwam er zelfs een hele nieuwe generatie van Sprinters aan namelijk de Sprinter generatie 2. Ook zijn er verschillende versies van deze auto uitgekomen. Ambulances en politie uitvoeringen zijn vooral in Nederland en Duitsland veel te zien. Ook een camper editie is er te koop waar zelfs het hele dak omhoog kan om meer hoofdruimte te bieden.