De modetrends van deze winter

De winter is net weer begonnen. Dit betekent voor veel mensen dat het weer tijd wordt om nieuwe, warme kleding aan te schaffen. Misschien is de winterjas van vorig jaar wel veels te klein geworden? Of passen die warme schoenen niet meer? De winkels hangen al weken weer vol met de nieuwe modetrends voor in de winter, maar wat zijn deze trends precies?

Trends

De flat cap dames is een hoofddeksel wat al jaren een populair item is. Dit item biedt een tussenweg tussen een pet en een hoed. Tegenwoordig heb je alle soorten en maten van de flat cap dames, dus voor iedereen wat wils.

De laatste maanden zijn oversized kledingstukken helemaal in de mode. Vooral voor tijdens de winter zal iedereen blij worden van deze trend. Trek s ochtends gewoon je dikste, grootste trui uit de kast. Dat is ten eerste super comfortabel, warm en ook nog eens volgens de laatste trends!

Steeds vaker zie je steeds meer de kleur goud voorbij komen. Niet alleen switcht iedereen van zilver naar goud op het gebied van sieraden, ook steeds meer kledingstukken zijn in het goud verkrijgbaar. Als de gouden kleur iets too much is voor jou, kan je het natuurlijk ook alleen bij gouden sieraden houden.

wat dragen vrouwen

Steeds meer vrouwen hebben een plooirok in de kast hangen, of schaffen er een aan. Plooirokken heb je niet alleen in het kort, maar ook in het lang. Met een warme panty eronder is het dus een perfect kledingstuk voor in de winter.

Gebreide truien of vesten zijn helemaal in. Dit is geen verrassing, want dit soort kledingitems zie je vaak terugkomen in de winter. Winkels liggen vol met dit soort kledingstukken, maar als jij zelf creatief genoeg bent om dit zelf te breien, dan kan dat natuurlijk ook.

Het feit dat vrouwen weer helemaal over-de-top willen aankleden, is weer een trend geworden. Tegenwoordig zie je dat veel vrouwen leuke, chique jurkjes aanschaffen met leuke hakken die hierbij passen. Wees dus niet bang om tijdens de feestdagen de meest mooie jurk aan te trekken. Met een warme panty eronder en een leuke blazer is je outfit compleet en weerbestendig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *