Dit moet je weten voor een creatief verpakkingsontwerp met karton

Kartonnen displays zijn een uitstekende manier om diverse producten in uw winkel de aandacht te geven die ze verdienen. Kartonnen displays zijn relatief goedkoop, stevig en in de meeste gevallen een milieuvriendelijke vorm van communicatie. Het gebruik van karton kan daarom uitermate geschikt zijn voor uw reclame campagne. In dit artikel geven wij enkele tips die u kunnen helpen bij het verzinnen van een creatief kartonnen display.

Wat komt er kijken bij uw ontwerp?

Met een display van karton zijn er talloze manieren om te innoveren en gemakkelijk voor nieuwe ontwerpen te kiezen. Hierbij is het belangrijk dat u bedenkt wat u naast uw logo nog meer op de display wilt plaatsen. Neem verschillende ontwerpen en patronen door die passen bij uw product en houdt rekening met welke kleuren u de aandacht van uw klant wilt trekken. De grootte van uw kartonnen display speelt ook een belangrijke rol en is afhankelijk van het aantal producten die u te koop aanbiedt. Daarnaast is het handig om te weten of u uw producten verticaal wilt stapelen, zodat ze dichter bij de ooghoogte van uw klant komt, of juist ervoor kiest om de kartonnen displays horizonzaal weer te geven, zodat ze meer ruimte zullen innemen.

Tenslotte is het belangrijk om speciale aandacht te besteden aan hoe uw producten in de kartonnen display worden weergegeven. Hierbij is het belangrijk om rekening te houden dat het ontwerp ervoor zorgt dat uw product makkelijk te onderscheiden is en aantrekkelijk wordt gepresenteerd. Probeer daarom aan de slag te gaan met inzetstukken voor uw kartonnen displays. Inzetstukken houden uw product namelijk op hun plaats en zorgen ervoor dat ze aantrekkelijk weergegeven worden.

Vind uw specialist in kartonnen winkel displays

Als u op zoek bent naar verschillende vormen en manieren van visuele communicatie, laat deze dan verzorgen door Aelen en van Leeuwen. Dankzij de jarenlange ervaring op het gebied van drukwerk, printwerk en signing, is Aelen en van Leeuwen dé aangewezen partij om met een gerust hart het benodigde drukwerk voor uw reclamecampagne uit te laten voeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *