Een passende vacatures civiele techniek

Een passende vacatures civiele techniek

15 september 2020 Uit Door Redactie

De kans is groot dat je al eens mee hebt gekregen dat er flinke tekorten zijn op de arbeidsmarkt. Dit heeft voornamelijk te maken met de verschillende studies. Er zijn de laatste jaren namelijk steeds meer mensen die ervoor kiezen om een economische studie te gaan doen. Dit is dan ook erg te merken aan het aantal mensen dat voor techniek kiest. Hierdoor zijn er verschillende tekorten op de technische arbeidsmarkt. Er zijn voornamelijk veel openstaande vacatures civiele techniek. Dit komt doordat er steeds meer mensen met pensioen gaan, maar er niet voldoende afgestudeerde leerlingen zijn die het vakgebied instromen.

Sector

Vacatures civiele techniek in de buitenlucht

Wanneer je van plan bent om in de civiele techniek te gaan werken, kun je kiezen uit functies op een kantoor. Daarnaast is het ook nog mogelijk om in de buitenlucht aan het werk te gaan. De functie die veelal in de buitenlucht uitgevoerd wordt is de functie van een voorman. Daarnaast is een uitvoerder ook regelmatig in de buitenlucht te vinden. Toch heeft een uitvoerder ook nog wel wat administratieve werkzaamheden. Ben je daarentegen op zoek naar een baan waar je veel binnen en veel buiten zit? Kijk dan eens of de functie van een landmeter iets voor je is. 

Bouw

Een baan op het kantoor

Naast dat je in de buitenlucht aan het werk kunt, kun je er dus ook voor kiezen om op een kantoor aan de slag te gaan. Op een kantoor heb je voornamelijk de voorbereidende rol. Dit houdt in dat je je bezig houdt met de berekeningen, tekeningen en de inkoop van materieel en materiaal.