Floki Inu crypto kopen

floki inu crypto kopen

Floki Inu (FLOKI) is, het zal je niet ontgaan zijn, een typische meme coin. Een schattig hondje met een Vikinghelm op is het symbool van deze coin. Is het verstandig om deze cryptomunten te kopen, en hoe gaat dat, de Floki Inu crypto kopen? In dit artikel geven we in het kort de belangrijkste info, plus een link naar een uitgebreider artikel dat je zeker moet lezen voordat je Floki Inu crypto kopen gaat.

Waarom Floki Inu crypto kopen?

Floki Inu is genoemd naar het hondje van Elon Musk, Floki. Deze ruimtevaartmiljardair is al vaker voorbij is gekomen in de crypto scene. Want het fenomeen Musk is niet alleen goed in raketten lanceren, maar ook in crypto’s lanceren. En de Elon, deze Ultimate Meme Lord, heeft zijn volle morele gewicht gezet achter de FLOKI. Verwacht dus wilde koersbewegingen van deze crypto. Er is nu ook een grote reclamecampagne gelanceerd om deze crypto populairder te maken. Denk dan bijvoorbeeld aan grote advertenties op bussen en dergelijke. De groep achter de FLOKI zegt dat ze er een sociale currency hiervan willen maken, dus ook een deel van de opbrengsten aan onderwijs en ontwikkeling willen besteden. Meer informatie over de technische details en de plannen achter deze crypto vind je op Bankr. Hier volgt de link naar het artikel waar je leest hoe je de Floki Inu crypto kopen kan.

floki inu crypto kopen

Floki Inu crypto kopen uiterst speculatief

Crypto’s, zeker meme coins als de FLOKI, zijn uiterst speculatief. Het is letterlijk wat iemand ervoor geeft. Dat geldt natuurlijk ook voor fiat currency zoals de euro en de dollar, maar dat kan je in ieder geval nog de belasting mee betalen. Dat is met een meme coin wat lastiger, want deze worden niet erkend als officiële valuta. Je kunt als je het slim speelt met meme coins erg rijk worden, maar als je de mist ingaat ook straatarm. Ga dus niet beleggen met geld dat je niet kan missen, en bedenk dat de meeste mensen die in meme coins beleggen er geld aan verliezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *