Heeft u nieuwe kunststof fruitkisten nodig?

Heeft u nieuwe kunststof fruitkisten nodig?

6 september 2021 0 Door Redactie

Een aantal biologische fruitwinkels heeft ons benaderd met de vraag of wij hen ook direct ons fruit konden leveren. Zij wilden namelijk graag van de tussenpersonen af omdat deze weinig toevoegden aan de keten maar voor hun bijdrage wel veel geld vroegen. Wij snapten dat de winkels deze stap graag wilden maken en wij hebben daarom ook gekeken wat wij moesten doen om direct aan de winkels te kunnen leveren. Wij hebben toen besloten dat wij graag op deze vraag in wilden gaan, maar dat wij dan wel goede kunststof fruitkisten moesten regelen. Wanneer je namelijk zelf het vervoer naar de winkels moet regelen, dan moet je zorgen dat je goede kunststof fruitkisten hebt omdat je fruit anders niet goed op de plaats van bestemming aankomt. Ik ben daarom gaan kijken naar waar ik precies moest zijn wanneer ik goede kunststof fruitkisten wilde kopen omdat ik ook een beetje op ons budget moest letten. Het was namelijk nog een experiment en wij wilden zeker zijn dat wij zouden zorgen dat wij geen domme dingen zouden doen. Wij zijn daarom gaan zoeken naar mogelijkheden om goede kunststof fruitkisten te vinden en ik heb gezien dat wij het beste een keer konden kijken wat de mensen van boxpall.nl voor ons konden betekenen. Wij hebben namelijk gezien dat deze leverancier tal van kisten en boxen kan leveren, dus ik wilde graag weten wat ik hier aan mogelijkheden kon vinden wanneer ik goede kunststof fruitkisten wilde kopen. Ik heb toen de site even grondig doorgenomen en ik kan u zeggen dat ik hier heel veel interessante opties gevonden heb. Deze mensen hebben er alles aan gedaan om te zorgen dat je voor een goede prijs goede kunststof fruitkisten kunt kopen en ik ben daarom ook erg blij dat ik hier terecht ben gekomen. Mocht u ook op zoek zijn naar een bedrijf dat u aan kunststof fruitkisten kan helpen die van hoge kwaliteit zijn, dan raad ik u sterk aan om ook een keer naar deze site te surfen. U zult merken dat u hier heel eenvoudig kunt bestellen wat u nodig heeft.

Ik ben heel tevreden over deze kunststof fruitkisten

Ik ben blij dat ik hier goede kunststof fruitkisten heb kunnen vinden omdat ik niet had geweten waar ik elders goed geholpen had kunnen worden. Deze mensen hebben er alles aan gedaan om te zorgen dat ik voor een goede prijs geholpen kon worden en ik had mijn kunststof fruitkisten ook al snel in huis. Wij gebruiken de kunststof fruitkisten nu heel intensief en wij merken dat wij echt kwaliteit gekocht hebben. Het fruit blijft goed en wij kunnen de kisten goed vervoeren.

Wilt u ook een order plaatsen?

Mocht u ook een order willen plaatsen, dan kunt u:

  • Even naar de site boxpall.nl surfen
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden
  • Een keer contact opnemen om u voor te laten lichten over de vele soorten boxen

Wij zijn blij dat wij hier zo goed geslaagd zijn en ik hoop dat u hier ook kunt vinden wat u nodig heeft.