Je naamsbekendheid vergroten? Door bedrukte aanstekers uit te delen lukt dat!

Je naamsbekendheid vergroten? Door bedrukte aanstekers uit te delen lukt dat!

10 februari 2021 0 Door Redactie

Bijna elke ondernemer probeert er continu het beste van te maken als het gaat om het maken van reclame voor zijn of haar eigen bedrijf. Natuurlijk gaat tegenwoordig hierbij veel aandacht uit naar het online gebeuren, zoals een mooie website en een sterke online marketingstrategie. Dit is iets waar nauwelijks nog aan te ontkomen valt. Het zou echter niet verstandig zijn om het hele offline gedeelte qua promotie dan maar te vergeten. Reclame maken buiten de digitale wereld is namelijk nog steeds heel nuttig. Zo werkt het gratis weggeven van promotieartikelen nog altijd even goed als altijd. We hebben het hier dan over artikelen die sowieso nuttig zijn en waar je bijvoorbeeld de naam of het logo van je bedrijf laat drukken. Je kunt er zo bijvoorbeeld voor kiezen een partij aanstekers te bedrukken voor potentiële nieuwe klanten.

Aanstekers bedrukken

Waarom promotieartikelen?

Bedrukte promotieartikelen weggeven aan mensen die je als potentiële klant ziet werkt dus nog altijd net zo goed als voorheen. Dit valt niet los te zien van het feit dat veel mensen er simpelweg dol op zijn om gratis spullen te krijgen. De persoonlijke interactie die hierbij bestaat is ook mooi meegenomen. Wel moet het dan uiteraard gaan om een nuttig voorwerp. Een aansteker voldoet ruimschoots aan die vereiste.

Om deze redenen gebruik je aanstekers als promoartikel

Aanstekers zijn zonder meer nuttige artikelen. Dit wordt wel bewezen door het feit dat ook vele niet-rokers minimaal een aansteker in huis hebben liggen. Je gebruikt ‘m bijvoorbeeld voor het aansteken van waxinelichtjes of het gasfornuis. Dit zijn altijd momenten waarop een aansteker gewenst of zelfs nodig is. Dat een consument elke keer bij het gebruik van zijn aansteker wordt geconfronteerd met de naam of het logo van jouw bedrijf zou dan ook gunstig zijn.