Life science op Instagram

Life science op Instagram

Er worden steeds meer onderzoeken uitgevoerd waarbij er wordt gekeken hoe de levensduur van een mens of dier vergroot kan worden. Onderzoekers kijken hierbij naar de oorzaken van ziekten die zich hierbij voordoen en hoe deze verholpen/bestreden kunnen worden. Maar weet iedereen precies wel wat life science met zich meebrengt en wat de verschillende mogelijkheden hierbij zijn? Om deze informatiestroom met de wereld kennis te laten maken is social media en dan vooral Instagram de perfecte oplossing hiervoor!

Waarom Instagram?

Instagram is een platform wat zich de afgelopen jaren omhoog heeft gewerkt. Instagram is een platform waarbij mensen foto’s en video’s kunnen plaatsen die mensen vervolgens kunnen zien en liken. Hoe meer volgers je hebt, hoe meer mensen je foto’s zien en ook naar anderen doorsturen. Het is voor life science een goed initiatief om hieraan mee te doen. Het zorgt er namelijk voor dat een bepaald publiek nieuwe ingevingen krijgt. Het is belangrijk voor mensen om te zien wat er in de wereld aan de hand is. Doordat er verschillende bevindingen worden gepubliceerd door middel van een foto of video zien mensen hoe het proces van iets loopt. Zo maak je de mens sneller en goed duidelijk wat in sommige gevallen de oorzaken en gevaren van een bepaald verschijnsel is.

Waarom chatkracht?

De mensen van chatkracht zijn er om de mensen te ondersteunen. Chatkracht zou dus dienen als een hulpdienst. Denk hierbij aan onderhoud van het account waarbij er wordt gezorgd dat de specialisten hun taken uitvoeren om bijvoorbeeld de foto’s goed naar buiten te brengen. Ook is het belangrijk dat de kennis die de chatspecialisten hebben zich naar andere mensen uitbrengt. Denk hierbij aan de vragen die ze gesteld krijgen. Doordat de specialisten zich inlezen over een onderwerp kunnen zij hun kennis overdragen aan mensen die daar vragen over hebben en ontneemt dat zo een last van de onderzoekers die zich op het groter geheel richten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *