Op zoek naar een uniek cadeautje: geef een bedrukte sleutelhanger

Op zoek naar een uniek cadeautje: geef een bedrukte sleutelhanger

4 maart 2021 0 Door Redactie

Sleutelhangers zijn voor werkelijk elk mens zinvol om te hebben. Een sleutel hanger is bijvoorbeeld handig voor het bij elkaar houden van een persoonlijke bos sleutels. Je raakt elke afzonderlijke sleutel die tot deze bos behoort zo minder gauw kwijt. Ook maken sleutelhangers bij uitstek razendsnel zo’n bos met sleutels herkenbaar. Ga maar na, op basis van de sleutelhanger weet je precies welke sleutel of bos met sleutels je in handen hebt. Iemand eens een nieuwe sleutelhanger geven is dan ook een garantie voor een geslaagd cadeau. Dit geldt al helemaal als je er een bedrukking op laat plaatsen. Je maakt het cadeau daardoor hoe dan ook origineler. Hieronder lees je over ideeën wat betreft deze bedrukkingen en ook vind je nog tips over soorten sleutelhangers die je zou kiezen.

sleutel hanger

Geschikte mogelijkheden voor bedrukkingen

Als je een bedrukte sleutelhanger cadeau wilt doen aan bijvoorbeeld je partner, een familielid of een vriend, dan is het uiteraard leuk om deze bedrukking uit een persoonlijke boodschap te laten bestaan. Een afbeelding van iets of iemand waar de ontvanger fan van is is ook een prima optie. Daarentegen zou een bedrijfseigenaar sleutelhangers uiteraard liever bedrukken met het logo van zijn of haar bedrijf. In dat geval zou het doel zijn om reclame te maken en om de naamsbekendheid van het bedrijf te vergroten.

Tips voor sleutelhangers met handige extra functionaliteiten

Of het nu je doel is een leuk cadeautje aan iemand te geven of om reclame te maken, feit is dat er verschillende soorten sleutelhangers zijn die extra mogelijkheden bieden. Ja, het kan zijn dat je hier iets meer voor betaalt, maar je maakt hiermee wel de kans groter dat de sleutelhanger in kwestie daadwerkelijk gebruikt wordt. Ga bijvoorbeeld voor een sleutelhanger met een flesopener, een winkelwagenmuntje of een lampje.