Overzichtelijk en efficiënt

Overzichtelijk en efficiënt

14 mei 2021 0 Door Redactie

Verhuur je als bedrijf meerdere vergaderruimtes of ook kantoorplekken, is het nodig dat je deze efficiënt kunt benutten. Meer inzicht in de bezetting, geeft niet alleen aan wat er financieel misgelopen wordt. Met room management wordt er inzicht gegeven op welke momenten de ruimtes het meest bezet zijn, en welke momenten er extra aandacht gegeven moet worden om te verhuren. In een oogopslag zie je de status per ruimte, hier kun je eenvoudig op inspelen om de lege uren bezet te krijgen. 

Room management

Gemak voor de gasten en bezoekers

Niet alleen als bedrijf profiteer je van room management, ook de bezoekers of gasten die een ruimte bij je huren hebben er voordeel van. Bij aankomst bij de ruimte, zien ze in een oogopslag wat de status van de ruimte is. Ook het bedienen van de verschillende functies met het display in de ruimte is erg eenvoudig, extra apparatuur, extra boxen of als er iets mis is met het scherm kun je eenvoudig aangeven. De functies zijn uit te breiden met extra modules voor nog meer gemak.

Online reserveren

Het reserveren van een kantoorplek of vergaderruimte is met room management erg eenvoudig, bij het maken van een reservering zie je direct welke ruimte wel en niet beschikbaar is. Alles wat je over de ruimte moet weten, wordt ook aangegeven op het scherm om te reserveren. Aantal personen en vanaf welke tijd de ruimte vrij is om te reserveren. Ook als manager van het bedrijf heb je inzicht in al deze gegevens, om eenvoudig ergens op in te kunnen spelen.