Promotionele items bedrukken? Doe het zelf met een transferpers

Promotionele items bedrukken? Doe het zelf met een transferpers

14 september 2020 Uit Door Redactie

De onstuitbare opkomst van het digitale tijdperk ten spijt; reclame maken buiten internet om is en blijft een belangrijk middel voor bedrijven om hun naamsbekendheid te vergroten. Dit kan met bijvoorbeeld banners, reclameborden en spandoeken, maar promotieartikelen zijn ook nog steeds populair. Hieronder vallen bijvoorbeeld kledingstukken, mokken en petten, uiteraard bedrukt met het logo en/of de naam van je bedrijf. Als je vaak dit soort promotionele items bedrukt wilt hebben, dan is het zakelijk gezien gunstig om dit op een gegeven moment zelf te gaan doen. Daarvoor heb je dan wel een eigen transferpers nodig. Transferpersen zijn voor vrijwel iedereen met gemak en veilig te bedienen. Druk en warmte is namelijk op basis waarvan het werkt. Schaf je je een transferpers aan, vergeet dan niet ook bijbehorende accessoires te kopen. Deze zorgen voor een makkelijkere bediening, betere resultaten en een langere levensduur van het apparaat.

Top kwaliteit

Deze accessoires zijn altijd nuttig om erbij te hebben

Als je het maximale uit je nieuw aan te schaffen transferpers wilt halen, dan komen de volgende accessoires zeker in aanmerking: 

• Thermo Cape: dit is materiaal dat ervoor zorgt dat de folie op z’n plaats blijft tijdens het persen.

• Beschermhoes: deze is bedoeld voor de (waarschijnlijk rubberen) onderplaat. Vooral bij intensief gebruik gaat dit rubber op een gegeven moment beschadigen. De beschermhoes voorkomt dat.

• Een pelpincet: als je je folie wilt pellen, dan kan dat bij uitstek hiermee.

• Wanneer je de machine extra snel wenst af te koelen na te hebben geperst, dan is een warmteverwijderaar handig.

• Wil je af en toe ook kledingstukken bedrukken die door bijvoorbeeld naden, knopen en ritsen wat onregelmatigheden vertonen? Koop dan een teflon kussen als accessoire. Dit kussen voorkomt dat deze hindernissen in het kledingstuk in de weg zitten.

Diverse accessoires