SEO in Den Bosch: hoe pak je dat aan?

SEO in Den Bosch: hoe pak je dat aan?

23 september 2020 Uit Door Redactie

Ook in Den Bosch zijn er inmiddels erg veel bedrijven te vinden. Wil jij je SEO in Den Bosch verbeteren maar heb je geen idee waar te beginnen? Lees hier een aantal tips.

Wat is SEO?

SEO staat voor search engine optimization. Het is een verzamelnaam voor alles dat je doet om je positie in zoekmachines zoals Google te verbeteren. En daarmee bedoelen we natuurlijk de positie van je website. Als het gaat om zoekmachines, bedoelen we ook voornamelijk Google. In Nederland is dat namelijk de meest gebruikte zoekmachine en goed voor rond de 80% van de zoekopdrachten. Je legt je focus dus met name daar.

seo

Wat je zelf kan doen

Geloof het of niet maar ook jij kunt misschien wel iets doen om je vindbaarheid te verbeteren. Met name als je een klein beetje online kennis hebt, moet dit wel lukken. Kun je bijvoorbeeld goed zelf teksten op je website aanpassen? Dan kun je eens kijken of je info wel duidelijk ingedeeld is en de juiste zoekwoorden bevat. Als je bijvoorbeeld schrijft over kamerplanten, dan is het gek als dat woord niet een aantal keer voorkomt op je website. De content op je website – een andere naam voor de inhoud – kun jezelf aanpassen of je kunt er een tekstschrijver voor inhuren.

Wat anderen kunnen doen

Een groot deel van je SEO zul je echter moeten uitbesteden, puur omdat het je anders teveel tijd en moeite kost. Je brood haal je ook bij de bakker. Dit is niet jouw specialisatie maar wel die van een ander dus wees niet bang om hulp in te schakelen. 

___________________________________________________________