Vacatures emmen

Vacatures emmen

6 oktober 2021 0 Door Redactie

Krijg je je vacatures met moeite ingevuld? Ga samenwerken met een extern bureau

Momenteel leven we in een periode waarin er voor werkzoekenden volop perspectieven zijn. Zo verschenen er onlangs zelfs berichten die meldden dat er op het moment meer vacatures dan werklozen en/of werkzoekenden zijn. Als gevolg daarvan zijn er steeds meer bedrijven die de grootst mogelijke moeite hebben om hun vacatures Emmen gevuld te krijgen. Werkgevers moeten daarom steeds verder gaan in hun zoektochten en soms meer bieden aan sollicitanten dan eigenlijk oorspronkelijk de bedoeling was. Herken je jezelf hierin als werkgever? Weet dan dat hulp op dit gebied makkelijk in te schakelen is, en wel door bijvoorbeeld een werving- en selectiebureau in te schakelen voor de zoektochten naar nieuw personeel. Een samenwerking met een dergelijk bureau vergroot hoe dan ook de vijver waarin je kunt vissen en dus ook de kans dat je snel goede nieuwe werknemers vindt. Bovendien scheelt een dergelijke samenwerking je erg veel tijd, tijd die je gerust aan andere activiteiten kunt besteden.

vacatures emmen

Met welke diensten kan een goed werving- en selectiebureau je zoal van dienst zijn?

Wanneer je gaat samenwerken met een werving- en selectiebureau, dan doe je dat wellicht in de eerste plaats om je zoektocht naar nieuwe medewerkers gestalte te geven. Echter kun je bij een dergelijk bureau meer diensten afnemen dan menigeen denkt. Bij een goed en veelzijdig bureau gaat het dan om bijvoorbeeld de volgende diensten:

  • Het optreden als werving- en selectiebureau, waarmee er dus nieuwe werknemers en/of kandidaten voor jouw vacatures worden aangedragen. Hierbij kan het gaan om uitzendkrachten of mensen die in (vaste) loondienst komen te werken.
  • Het optreden als payrollbureau, waarbij je (delen van) je salarisadministratie kunt uitbesteden.
  • Het optreden als detacheringsbureau, waarbij je dus ook mensen voor een bepaalde tijd (bijvoorbeeld voor een project) kunt detacheren.