Veilig je pallet verpakken

Veilig je pallet verpakken

1 september 2020 Uit Door Redactie

Heb je veel dozen die je per pallet moet vervoeren, dan moeten de producten of dozen goed en veilig op de pallet worden gezet. Door gebruik te maken van een goede foliewikkelmachine weet je zeker dat je producten veilig aankomen waar ter wereld ook. Er zijn verschillende machines om een pallet in te wikkelen, van een eenvoudige exemplaar tot een complete wikkelstraat. Kies wat voor jouw bedrijf het meeste rendabel en functioneel is.

Foliewikkelmachine

Sneller en eenvoudiger verpakken

Niet alleen voor het verzendklaar maken van een pallet, maar ook voor het stofvrij opslaan van producten is de foliewikkelmachine zeer geschikt. Wens je aanpassingen aan de machine om deze geheel naar je bedrijf aan te passen dan is dit mogelijk. Elke machine die wordt geleverd is gekeurd, zo weet je zeker dat je te maken hebt met een veilige machine die lang meegaat. Door de jarenlange ervaringen weten we precies wat jij nodig hebt om effici├źnt te kunnen werken.

Foliewikkelmachine

Volautomatische wikkelmachine

Het is ook mogelijk om een foliewikkelmachine achter een productielijn te plaatsen, op deze manier worden de producten direct gewikkeld zonder dat er een mens aan te pas komt. De producten worden op zijn plaats gehouden, om zo ingewikkeld te kunnen worden door de machine. Het folie wordt goed afgesneden en vastgesealt, hierdoor heb je geen losse stukken folie die wapperen tijdens het transport. Welke oplossing je ook zoekt om je producten of pallet te verpakken, bij pacomaeurope.com vind je altijd de beste oplossing voor welk bedrijf dan ook.