Voordelen van printen op groot formaat

Voordelen van printen op groot formaat

23 oktober 2020 0 Door Redactie

Ben je ook altijd zoveel geld kwijt aan groot formaat drukwerk voor jouw bedrijf? Misschien kun je dan overwegen om een groot formaat printer te kopen of te huren die prints op groot formaat kan maken. Dat scheelt je niet alleen veel geld, maar ook nog eens veel tijd! En dat is natuurlijk een voordeel waar ondernemers wel oren naar hebben.

Waarom is het nodig om prints te maken op groot formaat?

Met groot formaat printen wordt het printen van documenten op A2-, A1- of A0-formaat bedoeld. Er zijn diverse redenen waarom je voor jouw bedrijf wel eens prints op groot formaat moet maken. Het kan zijn dat je presentatiemateriaal nodig hebt of dat je voor promotie- of reclamedoeleinden vaak grote prints moet maken om bijvoorbeeld een stand aan te kleden. Wat de reden van printen ook is, met de printers van Wijverhurenprinters heb je altijd het drukwerk in eigen beheer.

Groot formaat printer

Het voordeel van een eigen groot formaat printer

De standaard kantoorprinters kunnen niet groter dan A3-formaat printen. Om toch een grote print te kunnen maken ben je dan aangewezen op een drukker of een copyshop. En als je haast hebt zit je niet te wachten op een ritje naar de drukker om je drukwerk op te halen. Dan is het wel zo handig om zelf te beschikken over een groot formaat printer. Je print rolt meteen de printer uit, dus als je nog wat zou moeten wijzigen kun je het meteen zien en veranderen. En het voordeel van Wijverhurenprinters is dat je de printer niet hoeft aan te schaffen. Je kunt gewoon een printer huren waarvoor je een bedrag per maand betaalt.