Wil je als monteur aan de slag?

Wil je als monteur aan de slag?

16 maart 2021 0 Door Redactie

Solliciteren op een monteur vacature in Den Bosch? Dan kan je bijvoorbeeld terecht bij een grote speler op het vlak van vriestechnologie en koelkasten. Ze werken vaak voor bedrijven die actief zijn in de foodsector. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, dan ben je hier aan het goede adres. Je komt in een gemotiveerd team terecht en het bedrijf biedt genoeg ontwikkelingsmogelijkheden. Wat ga je dan precies doen, vraag je je misschien af? Voor de vacature als de productie-ingenieur doe je het volgende:

monteur vacature in Den Bosch

Je functie

Je houdt het bestaande productieproces in de gaten en voegt voortdurende verbetering toe van het product en werkt aan de kwaliteit van het proces. Het werk wordt uitgevoerd in overeenstemming met alle kwaliteitseisen. Het resultaat moet producten van hoge kwaliteit produceren tegen de laagst mogelijke kosten. Bovendien worden de evaluatie-voorstellen voor evaluatie ontwikkeld in de afdeling Technische ondersteuning en heb je weet van specifieke of aangepaste technische producten. Bovendien worden beheer en onderhoud van ondersteunde systemen overgedragen, deze systemen zorgen ervoor dat primaire processen worden overgedragen met de minimale onderbreking.

Om dit team te versterken, is het bedrijf op zoek naar een gemotiveerde productie-ingenieur die bij deze rol past. Er wordt verwacht dat hij of zij een werkniveau heeft van een HBO’er, en heeft ook een niveau van mechanische engineering. Je moet drie tot vijf jaar ervaring hebben in een productie-organisatie. Kennis is verplicht: productieorganisatie, productieprocessen en bedieningselementen (CNC), productietechnologie (las-, verwerkings- en score technieken), montagetechnieken en productiemiddelen moet je allemaal al kennen. Je woont in de Bosch, Tilburg, Eindhoven of Helmond. 

Het bedrijf is op zoek naar iemand op de lange termijn. Ze bieden een goede sfeer. Daarom nodigen ze ook de medewerkers uit op gesprek om dit door te spreken en bieden ze uitgebreide studie opties.